Zou Claire Redfield haar mannetje kunnen staan in Mortal Kombat X?

Ed Boon liet gisteren via een Tweet weten dat Mortal Kombat X nog een speciaal personage zal bevatten. Jason Voorhees en The Predator werden onlangs al aangekondigd. Vreemd genoeg heeft Ed Boon de Tweet inmiddels verwijderd, maar wij weten wel beter. Aan het onderstaande plaatje te zien heeft de onthulling mogelijk iets met Resident Evil te maken. Is dat namelijk niet het silhouette van Claire Redfield? Donderdag gaat Netherrealm Studios schijnbaar onthullen wie de personage nou echt is. Wij zitten in ieder geval op het puntje van onze stoel!

“Our latest fighter is a strong independent woman that is no stranger to all kinds of horror. The Netherrealm will be a cacewalk for her – Ed Boon”

Wat vinden jullie hier nou van? Past Claire Redfield in de lineup van Mortal Kombat X krijgers? Ze is immers niet de eerste die een mes of vuurwapen gebruikt en staat zeker haar mannetje in de verschillende Resident Evil games.

Claire Redfield Mortal Kombat X

  • Danny

    Ach… van mij hoeft het niet. Net zo suf als al die superhelden.
    Geef mij maar gewoon de MK-Karakters.
    Zie het al voor me dat ik volgend jaar Uncharted 4 met Scorpion moet spelen. Hm… dat kan eigenlijk best interessant worden ๐Ÿ˜‰

  • Claire Redfield heeft niks te zoeken in MK. Hopelijk wordt ze eruit geslagen ๐Ÿ˜‰