Civilization V

Civilization V: The Complete Edition laat spelers als 43 unieke historische leiders concurreren

2K en Firaxis Games hebben aangekondigd dat Sid Meier’s Civilization V: The Complete Edition vanaf 7 februari verkrijgbaar is als voor Windows PC evenals digitale download voor Windows PC. De door Firaxis Games ontwikkelde The Complete Edition biedt strategiefans voor het eerst de volledige Civilization V-ervaring in een ultiem pakket.

Civilization V: The Complete Edition laat spelers als 43 unieke historische leiders concurreren, oorlog voeren, diplomatie en spionage toepassen, religies vestigen en nieuwe technologieën ontdekken om de machtigste rijken te bouwen die de wereld ooit heeft gekend. Civilization V: The Complete Edition biedt bijna onbegrensde mogelijkheden om de wereld te veroveren, inclusief de originele bekroonde strategygame Sid Meier’s Civilization V, de veelgeprezen uitbreidingspakketten Gods & Kings en Brave New World, het nieuwe Conquest of the New World Deluxe Scenario en alle eerder gereleasde add-on content:

– Civilization Pack: Babylon (Nebuchadnezzar II);
– Cradle of Civilization – Amerikaanse kaart;
– Cradle of Civilization – Aziatische kaart;
– Cradle of Civilization – Mediteraanse kaart;
– Cradle of Civilization – Mesopotamië kaart;
– Double Civilization and Scenario Pack: Spanje en Inca;
– Explorer’s Map Pack;
– Civilization and Scenario Pack: Polynesië;
– Civilization and Scenario Pack: Denemarken – De Vikingen;
– Civilization and Scenario Pack: Korea;
– Wonders of the Ancient World Scenario Pack;
– Scrambled Continents Map Pack;
– Scrambled Nations Map Pack.

Het nieuwe Conquest of the New World Deluxe Scenario speelt zich af in het jaar 1492 en nodigt spelers uit voor een reis over de Atlantische Oceaan, als vertegenwoordigers van de Europese hoven, op zoek naar een westelijke route naar China en Indië. Eerder uitgegeven als onderdeel van de Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca, laat het nieuwe Deluxe Scenario spelers genieten van een groter aantal beschavingen, een uitgebreide Policy en Tech Tree, een nieuw Victory Point systeem en een keuze uit nieuwe gebouwen, wonderen, middelen en meer.

Sid Meier’s Civilization V: The Complete Edition is door PEGI geschikt bevonden voor 12 jaar en ouder en is vanaf deze week verkrijgbaar op PC voor € 39.99. Het Conquest of the New World Deluxe Scenario, waar Brave New World voor nodig is om te spelen, wordt gratis aangeboden via Steam voor iedereen die eerder het tweede uitbreidingspakket heeft aangeschaft.

Als alternatief, voor degenen die Brave New World nog niet hebben gekocht, zal het Conquest of the New World Deluxe Scenario zijn inbegrepen als gratis bonus bij de expansion moving forward.