Chivalry Medieval Warfare verscheen eerder op de PC

Chivalry Medieval Warfare gezien op de PC en vond je het een leuke game maar game je niet op een PC, dan hebben we goed nieuws. Activision Publishing, Inc. lanceert vandaag Chivalry Medieval Warfare op de Xbox 360.

Na een triomfantelijke kruistocht op de PC, met meer dan twee miljoen verkochte exemplaren sinds de eerste release op Steam, is de online multiplayer-actie video game vanaf vandaag digitaal beschikbaar voor de Xbox 360.

Chivalry Medieval Warfare

Wat is Chivalry Medieval Warfare precies voor een game:

Chivalry Medieval Warfare is een 12-player game waarbij je tegen elkaar strijd op het open slagveld in verschillende solo- en squad-based game modi, waaronder ‘Team Deathmatch’, ‘Free-for-All’, ‘Capture the Flag’, ‘Team Objective’ en meer. De responsieve combat mechanics van de game zijn geïnspireerd door klassieke gevechtstechnieken. Bovendien is de setting en het art design volledig afgestemd op de Oude Wereld.

Er zijn vier unieke klassen om uit te kiezen in Chivalry Medieval Warfare: de Knight, Vanguard, Man-at-Arms en Archer. Krijgers kunnen kiezen uit een enorme collectie van meer dan 60 authentieke wapens zoals slagzwaarden, knotsen, schilden, paalwapens en kruisbogen. Daarnaast is er ook een arsenaal van aanpasbare pantsers.