Child of Light nu verkrijgbaar op de PlayStation Vita

Child of Light is te koop in twee edities

Child of Light, de geprezen turn-based RPG die zich afspeelt in de magische wereld Lemuria, is nu digitaal verkrijgbaar als Standard Edition voor de PlayStation Vita voor €14,99, en als Complete Edition, inclusief alle DLCs, voor €24,99. De Complete Edition is ook vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.

Child of Light is geïnspireerd op de aquarel kunstwerken van ‘The Golden Age of Illustration’ en klassieke sprookjes. Je speelt als Aurora, een jonge prinses die de zon, de maan en de sterren moet bevrijden uit de handen van de kwaadaardige Queen of the Night. Child of Light keert terug naar klassieke JRPGs en combineert platformactie en turn-based gevechten. Het bevat een diepgaande verhaallijn, een krachtige soundtrack en een prachtige handgetekende stijl.

Child of Light is gemaakt door een klein team van ervaren ontwikkelaars in de Ubisoft Montreal Studio en ontwikkeld met Ubisofts UbiArt Framework. Met deze krachtige engine brengen programmeurs en artiesten hun creaties tot leven, omdat het mogelijk is om concept art direct in de game te verwerken.

Child of Light is ook verkrijgbaar als download via Xbox LIVE voor Xbox 360 en Xbox One, PlayStation Network voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita, de Nintendo eShop voor Wii U, en via PC Digital.