Een prequel genaamd LEGO City Undercover: The Chase Begins zal later in het jaar verschijnen.

LEGO City Undercover verschijnt als Limited Edition met een Chase McCain figuur.

28 maart lanceert LEGO City Undercover, exclusief voor Wii U. In LEGO City vind je veel uitgesproken personages. Eén van deze personages is Chief Dunby, de baas van Chase McCain. Vandaag lanceert Nintendo de tweede webisode van LEGO City Undercover waarin Chief Dunby centraal staat. Na deze webisode verschijnen er nog 4 andere. Deze kun je natuurlijk bij ons bekijken.

In LEGO City Undercover maakt Chase McCain jacht op de gevaarlijke Rex Fury die verantwoordelijk wordt gehouden voor de recente misdaadgolf in LEGO City. In de levendige open wereld van LEGO City gaat Chase undercover en wisselt hij tussen diverse vermommingen voor speciale vaardigheden; verkleed als mijnwerker kan hij bijvoorbeeld dynamiet gebruiken, terwijl hij als inbreker deuren kan openbreken. De unieke mogelijkheden van de Wii U GamePad-controller komen ook goed van pas bij de jacht op Rex Fury. Je kunt de GamePad bijvoorbeeld gebruiken als communicatiemiddel om met collega’s te praten, of om omgevingen te scannen en naar aanwijzingen of criminelen te speuren. Tijdens het rijden door de stad wordt een handig kaartje met GPS-route op het scherm van de GamePad getoond.

LEGO City Undercover verschijnt exclusief voor Wii U en wordt op 28 maart in Europa gelanceerd met een limited edition softwarebundel waarin een Chase McCain-minifiguur zit.

https://www.youtube.com/watch?v=D0yjOsYKbCg” width=”620″ height=”360″]