Castlevania Lords of Shadow is nog altijd vet!

De afgelopen week heb ik voor een schijntje een exemplaar van de Playstation 3 versie van Castlevania: Lords of Shadow op de kop getikt en ben ik onmiddelijk in deze ondergewaardeerde titel gedoken. Vrienden en mede-gamers verzekerden me dat ik de titel vet zou vinden en ik ben erg blij om te melden dat het elke cent en elke minuut van mijn kostbare tijd waard was.

Gabriel’s avonturen

In Castlevania: Lords of Shadow ben jij Gabriel Belmont, een heilige ridder van “The Brotherhood of Light”, die er alles aan zal doen om de wereld te verlossen van kwaad, duisternis en monsters. Zijn geliefde Marie is op brute wijze vermoord en zij en vele andere zielen zijn nu gevangen tussen hemel en aarde. Hoe kan dit? Zijn we onze connectie met God en de hemel verloren? De drie Lords of Shadow zitten erachter en het is aan Gabriel om de Lords te straffen voor hun zondige en kwaadaardige daden.

Na twaalf hoofdstukken vol puzzelwerk, hack & slash, “traversal” puzzels en gigantische baasgevechten was ik eindelijk bij de eindbaas aangekomen en wist ik deze samen met behulp van een vriend te overwinnen. “Congratulations, you’ve unlocked Paladin mode!” Castlevania puristen zullen de game waarschijnlijk helemaal niets vinden, maar ben je een fan van God of War en Shadow of the Colossus? Castlevania: Lords of Shadow is een soortgelijke game waar je heel erg veel plezier aan zal beleven.

Neem hieronder eens een kijkje naar de trailer van Castlevania: Lords of Shadow

https://www.youtube.com/watch?v=zVuxNT37pWU” width=”620″ height=”360″]