Grijp je wapens en een groep vrienden, het is tijd voor Call to Arms: Defend the Temple!

Neverwinter is inmiddels al weer iets meer dan een maandje uit op Xbox One en Arcgames biedt spelers elke week weer een leuk evenement. Zo kon je twee weken geleden genieten van een dubbel XP weekend, kon je afgelopen weekend twee keer zo veel Astral Diamonds verdienen en was er een speciaal Call to Arms evenement. Dit weekend is er echter een nieuw evenement, namelijk Call to Arms: Defend the Temple. Wat kan je hier allemaal winnen?

Moonshae Druid

Deze kleine companion beheerst de krachten van de natuur en kan gebruik worden om je personage zowel meer hitpoints als een hogere recovery te geven. Hitpoints geven je uiteraard meer levensenergie en recovery zorgt er voor dat jouw speciale aanvallen sneller opladen. Zeer handig voor spelers die als Tank spelen. De companion is wel weer super zeldzaam, dus als je geluk hebt ontvang je eentje uit de schatkist aan het einde van de Defend the Temple skirmish.

Deathknell Wapens

Tijdens het Call to Arms: Defend the Temple evenement kunnen spelers ook weer verschillende wapen skins verzamelen. Deze zogenaamde Deathknell wapens hebben een bijzonder tof uiterlijk en geven je personage een dodelijke look. Ben je klaar om de ondode monsters in stijl te trotseren?

Cruel Enchantment

Tijdens de skirmish zal je ook nog eens Cruel Enchantments vinden en deze kunnen upgraden om je pantsers te voorzien van een speciale enchantment die meerdere stats verhoogd. Altijd handig. Gaan jullie dit weekend ook spelen?