Nieuwe super assistent gezocht voor Call of Duty

Call of Duty ontwikkelaar Sledgehammer Games is druk opzoek naar een assistent geluidsopname. Deze moet gaan zorgen voor een super nieuwe AAA auditieve ervaring voor de allernieuwste Call of duty game. Nee, niet Call of Duty Ghosts maar de game die een jaar later gaat uitkomen. De nieuwe assistent heeft een uitgebreide takenlijst voor zich klaar liggen. De assistent is bijvoorbeeld betrokken bij de gehele audioproductie, inclusief elk aspect van de game dialogen bij een van de meest gepassioneerde en ervaren audioteams in de game industrie. Het doel is om een zo’n realistisch mogelijke geluids ervaring te creëren voor de gamer. klik hier voor de vacature.

Sledgehammer Games heeft niet bij gedragen in de ontwikkeling van Call of Duty: Ghosts, Infinity Ward wordt hierbij geassisteerd door aan Activision gekoppelde bedrijven: Raven Software en Neversoft Entertainment.

Call of Duty: Ghosts komt 5 november uit voor Xbox 360, PlayStation 3, en PC. De versies voor de Xbox One en PlayStation 4 zijn nog in ontwikkeling en hiervoor zijn nog geen release data vastgesteld.

Call of duty

Call of duty