Call-of-Duty-Ghosts_Preorder

Wat wil jij weten over Call of Duty Ghosts

Zoals je in een andere post kan lezen is Kijk-online dit jaar op Gamescom. We hebben niet alleen een interview over Destiny ingepland maar voor Call of Duty Ghost hebben wij een interview staan. Voor Destiny kun je al je vragen insturen maar dit geldt ook Call of Duty Ghost. Stuur dus jouw vragen naar info@kijk-online.com en wij nemen een selectie mee naar Gamescom.

Over Call of Duty Ghosts gesproken. Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat de game een nieuwe modus zal bevatten in de vorm van Squads. Zoals je in onderstaand filmpje kunt zien kan je “online play”, “squad” en “options ziet staan. Het filmpje is trouwens afkomstig van Marc Rubin, executive producer bij Infinity Ward. We gaan op 14 augustus meer te weten komen over Call of Duty Ghosts want dan onthuld Infinity Ward de multiplayer van de game.

https://www.youtube.com/watch?v=Gn1YjhLhlrI” width=”620″ height=”360″]

 • Ivey

  Komt Riley terug in de mp?
  Is er weer een specialist pointstreak?
  Nuke, moab wat nu??

 • Is de omgeving interactief?

 • Don

  Vooral voor de pc versie van COD Ghosts dan.
  Vandaag is er verteld dat XBOX One dedicated servers krijgt, krijgen wij dat ook op pc? Komt het oude dev, console terug?

  Alvast bedank 🙂

  • Het kan bijna niet anders dat de pc gamers ook dedicated servers gaan krijgen. Pc’s lopen altijd voorop met dit soort technieken. Als een console het kan, mogen de Pc’s niet achter lopen.