Call of Duty Ghost Multiplayer live gameplay

Na de Call of Duty Ghost multiplayer reveal van afgelopen woensdag,14 augustus krijgen we morgen de kers op de taart. Activision gaat vanaf Gamescom een live stream showen waarin je de beste CoD spelers met elkaar de strijd aan gaan op nieuwe mappen met brute wapens en dodelijke killstreaks. De hosts zijn Aceybongos en Major Nelson van Xbox en de live stream toont live gameplay van de beste pro-players in Europa en interviews met de ontwikkelaars van Infinity Ward. Ook wordt aandacht besteed aan details van de nieuwe Call of Duty, die komende november beschikbaar wordt. Ben jij benieuwd hoe de pro’s het er van af brengen? Je kan deze live stream van de Call of Duty Ghost Multiplayer hier bekijken, dus zorg dat je morgen om 18.00 klaar zit.

CoD activisten

Next-gen en release

Call of Duty: Ghosts biedt, aangedreven door de nieuwe, next-gen engine, een compleet vernieuwde wereld, setting en cast met personages. Maar dankzij de verbeterde technologische mogelijkheden toont Call of Duty: Ghosts niet alleen wat mogelijk is op ´next-gen´, ook levert de game de best uitziende ‘current gen’ die maar mogelijk is. Op 5 november 2013 staat de gamerelease gepland voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U™ en Windows PC. De titel komt uit op de Xbox One en PlayStation 4 op een datum die nog bekend wordt gemaakt.

Watch live video from callofdutyghosts on nl.twitch.tv

  • Lijkt me heel vet om te zien. Kom maar op met die stream!

  • JoeGaming

    het leek me best vet begon hem tekijken maar helaas lagging in screen de commentaar niet alleen de gameplay 🙁 Greets JoeGaming

  • micha

    is dit sewes?