Call-of-Duty-Ghosts_Preorder

Call of Duty Ghost publisher Activision heeft een goedkoop updateprogramma opgesteld voor overstap van consoles.

Stel, je schaft Ghosts aan voor je PlayStation 3/ Xbox 360, maar uiteindelijk koop je een PlayStation 4/Xbox One en wil je eigenlijk Ghosts meenemen maar heb je het geld er niet echt voor. No worries, de heren van Activision zijn zo aardig geweest om een leuke –m aar tevens wel tijdelijke – deal op te stellen voor dit probleem.

“Vandaag kunnen we bekendmaken dat iedereen die Call of Duty Ghosts koopt voor de PlayStation 3 een eventuele upgrade kan doen naar de PlayStation 4 versie van het spel voor een prijs van $10, €10, of £10. Via een selectie verkoopprogramma’s die zijn geselecteerd en aangekondigd door GameStop en Amazon kunnen spelers ook upgraden van een Xbox 360 versie naar een Xbox One versie van het spel. Al eerder hebben we bekendgemaakt dat spelers tijdelijk alle inhoud van hun Season Pass en al hun opgeslagen data en spellen kosteloos mee kunnen nemen binnen een console reeks. We hebben natuurlijk de beste fans van de wereld en daarom willen ook dat de overgang voor hen zo soepel en makkelijk vergaat. Binnenkort maken we meer nieuws bekend over dit onderwerp.”

aldus Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, Inc

Call of Duty Ghosts zal op 5 november uitkomen voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC en Wii U. Later dit jaar zal de titel ook op next-gen verschijnen.