Call of Duty: Black Ops 2 bonus map eindelijk verkrijgbaar.

Zombies Map nu ook te downloaden op de PlayStation 3 en PC.

Vanaf vandaag hebben Call of Duty fans met een DLC Season Pass toegang tot de Call of Duty: Black Ops II Nuketown Zombies Bonus Map. De Bonus Map is vanaf nu ook beschikbaar voor PlayStation 3 en Windows PC.

29 januari verschijnt ook de Revolution DLC. Hieronder staat nogmaals het nieuwtje wat wij erover hadden mocht je het gemist hadden.

De afgelopen week zweefde er al wat info rond over de aankomende DLC voor Black Ops 2. Waarbij het natuurlijk nog speculaties waren omdat Activision niks wilde bevestigen, is het nu dan eindelijk zover. Activision heeft namelijk de trailer vrijgegeven over deze DLC die door het leven gaat met de naam Revolution.

De multiplayer modus word uitgebreid met 4 nieuwe maps.

  • Hydro
  • Downhill
  • Grind
  • Mirage

Naast deze nieuwe maps krijgt het multiplayer gedeelte ook nog een nieuwe wapen. Namelijk de Peacekeeper SMG. Dit is voor het eerst dat er een nieuwe wapen zit in een DLC voor een Call Of Duty game en dit geeft dan ook wel aan dat Activision steeds meer vernieuwingen zoekt voor deze langlopende serie.

Natuurlijk is er ook aan de zombie fans gedacht en deze worden dan ook getrakteerd met een nieuwe map genaamd Die Rise dat zich afspeelt in China. Het meest verassende aan dit DLC pakket is wel dat de zombie modus naast een nieuwe map ook nog een nieuwe gamemodus krijgt. Deze modus heet Turned. In Turned ben jij niet de zombiejager maar ben jij juist de zombie die jaagt. Er is 1 speler in de map en het is de bedoeling dat jij als zombie hem te pakken krijgt. Slaag je hierin dan is het jouw beurt om mens te zijn en het is dan aan jou om het zo lang mogelijk vol te houden tegen andere zombies die door jouw vrienden bestuurd worden.

De DLC zal als eerst verschijnen op de Xbox 360 op 29 januari, en later voor de overige systemen.