Call of Duty: Black Ops II’s nieuw zombieavontuur ’Mob of the Dead’ heeft sterren als Ray Liotta en Michael Madsen in de hoofdrol.

Nieuwe DLC zal eerst exclusief verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360.

We hebben een nieuwe trailer van Call of Duty: Black Ops II voor je. In de trailer zien we Alcatraz waar de ‘Mob of the Dead’ modus zich zal afspelen.

In ‘Mob of the Dead’ zitten vier criminelen, Billy Handsome (Liotta), Al ‘The Weasel’ Arlington (Pantoliano), Salvatore ‘Sal’ DeLuca (Palmentiri) en Michael ‘Finn’ O’Leary (Madsen), vast in Alcatraz. Ze komen er snel achter dat het gevangenschap hun kleinste zorg is. Hun plan om uit Alcatraz te ontsnappen wordt namelijk verijdeld door een opstand van Ondoden. Met vuurwapens, stompe voorwerpen en geïmproviseerde wapens moet het kwartet vechten tegen zombies die het hele eiland infecteren en overnemen. Om te overleven moeten spelers, langs zombie-gevangen en zombie-bewakers, een weg banen uit de stalen cellen en de oude betonnen gebouwen. Wanneer een speler zelf slachtoffer wordt zorgt de nieuwe feature ‘Purgatory’ in ‘Mob of the Dead’ voor een reis naar het hiernamaals. Deze twist aan de zombie gameplay is een doorbraak vol mogelijkheden, en biedt fans een unieke nieuwe ervaring.

https://www.youtube.com/watch?v=My2keV2IIQ0″ width=”620″ height=”360″]