Call of Duty Black Ops 2

Call of Duty Black Ops 2 Vengeance verscheen eerder op de Xbox 360

Activision en Treyarch kondigen aan dat Vengeance vanaf 1 augustus beschikbaar is voor de PlayStation 3 en PC. Vengeance neemt spelers mee naar verschillende plekken over de hele wereld en breidt met ‘Buried’ ook het zombieverhaal uit.

Vengeance biedt vier nieuwe, verschillende multiplayer maps die zelfs voor de meest doorgewinterde spelers een uitdaging zullen zijn:

· In ‘Cove’ vechten spelers een conflict uit op een klein, vergeten eiland in het midden van de Indische Oceaan. Op het eiland ligt een wrak van een vliegtuig dat een noodlanding moest maken nadat een smokkeloperatie misliep.

·‘Detour’ vindt plaats op een vernielde ophaalbrug. Deze bevindt zich hoog boven een waterweg aan de Amerikaanse Oostkust, die vol staat met kapotte voertuigen en verbogen ijzer. Het wegdek van de brug is opengebroken en de head-to-head actie speelt zich op verschillenden niveaus af.

· In de derde map ‘Rush’ draait het om snelle, nabije actie op een paintballbaan, die is veranderd in een full-combat zone. Spelers kunnen zo de schuilplaatsen in hun voordeel gebruiken.

· Tot slot is ‘Uplink’ een nieuwe versie van de populaire multiplayer map ‘Summit’ uit de oorspronkelijke Call of Duty: Black Ops. In deze map vechten spelers in een hi-tech gebouw op een berg, diep in de verregende jungle van Myanmar.

Daarnaast breidt Treyarch het zombieverhaal verder uit met ‘Buried’. Spelers ontmoeten bekende personages en maken kennis met nieuwe ondode bewoners van een verlaten ondergrondse mijnstad in het Oude Westen. Ze krijgen een groot wapenarsenaal en -uitrusting tot hun beschikking, plús een zeer speciale toevoeging – iets wat zo krachtig is dat het ook zal verschijnen in alle andere Call of Duty Black Ops 2 zombie-mappen (bij de aankoop van ‘Vengeance’ DLC): de Ray Gun Mark II.