De eerste DLC is eindelijk uit voor Call of Duty: Black Ops 2.

Revolution verschijnt eerst exclusief op de Xbox 360.

De revolutie is begonnen! Call of Duty : Black Ops II Revolution, de eerste van vier Downloadable Content (DLC) Map Packs voor Call of Duty: Black Ops II is vanaf vandaag verkrijgbaar. Revolution levert een grote hoeveelheid nieuwe en innovatieve “must-play”-inhoud, waaronder vier verschillende multiplayer maps, evenals een nieuwe Zombies map en een gloednieuwe Zombies-modus “Turned’. Hierdoor kunnen gamers zelf in de huid van een Zombie kruipen. Ook brengt de DLC een nieuw multiplayer wapen, de Peacekeeper. Fans kunnen Revolution individueel kopen, of krijgen de DLC automatisch binnen via hun Season Pass.

“Revolution zit bomvol gameplezier”, zegt Mark Lamia, Treyarch’s Studio Head. “We hebben ongelooflijk hard gewerkt om de meest uitgebreide DLC aan te bieden in de geschiedenis van onze studio. Van vier maps in nieuwe locaties, zoals skate parken en skipistes tot de mogelijkheid om te spelen als een zombie en een nieuw bonus wapen in multiplayer – Revolution is een achtbaanrit.”

Revolution levert een ongeëvenaarde hoeveelheid variatie en content voor alle type Call of Duty: Black Ops II spelers. “Downhill” is een sneeuwgebied wat zich perfect leent voor hectische close-quarters combat. “Mirage” is geschikt voor alle speelstijlen, terwijl “Hydro” met zijn lange afstanden een perfecte map is voor snipers. “Grind” is een skate park in Venice Beach, waar spelers te maken krijgen met een mix van hellingen, krommingen en het gebrek aan schuilplaatsen.

Zombie fans krijgen een dubbele dosis actie in Revolution. “Die Rise” zet spelers in een doolhof van afbrokkelende wolkenkrabbers te midden van een verwoeste Chinese stad. Daarnaast is er de nieuwe Revolution Zombie-modus, “Turned’, waar spelers zelf zombie spelen. Dit zorgt voor een geheel nieuwe speelstijl in deze populaire modus.

Call of Duty: Black Ops II Revolution is nu exclusief verkrijgbaar op Xbox LIVE voor 1200 Microsoft Points. De Revolution DLC Map Pack is inbegrepen in de Call of Duty: Black Ops II DLC Season Pass, waar fans vier epische DLC Map Packs voor Call of Duty: Black Ops II krijgen, maar ook de Nuketown Zombies bonus kaart is onderdeel van de bundel die met korting wordt aangeboden voor 4000 Microsoft Points, een korting van 800 Microsoft Points van de individuele aankoop van alle vier de DLC Map Packs