Nu kunnen de PS3 en PC bezitters aan de slag met de DLC voor Call of Duty: Black Ops 2.

Ga jij deze DLC aanschaffen?

Eindelijk is er een datum voor de Revolution DLC voor Call of Duty: Black Ops 2 op de PlayStation 3 en PC. De datum waarop je de DLC kunt downloaden is namelijk 28 februari. Hieronder kun je lezen wat je van de Revolution DLC kunt verwachten.

De multiplayer modus word uitgebreid met 4 nieuwe maps.

– Hydro
– Downhill
– Grind
– Mirage

Naast deze nieuwe maps krijgt de multiplayer gedeelte ook nog een nieuwe wapen. Namelijk de Peacekeeper SMG. Dit is voor het eerst dat er een nieuwe wapen zit in een DLC voor een Call Of Duty game en dit geeft dan ook wel aan dat Activision steeds meer vernieuwingen zoekt voor deze langlopende serie.

Natuurlijk is er ook aan de zombie fans gedacht en deze worden dan ook getrakteerd met een nieuwe map genaamd Die Rise dat zich afspeelt in China. Het meest verrassende aan dit DLC pakket is wel dat de zombie modus naast een nieuwe map ook nog een nieuwe gamemodus krijgt. Deze modus heet Turned. In Turned ben jij niet de zombiejager maar ben jij juist de zombie die jaagt. Er is 1 speler in de map en het is de bedoeling dat jij als zombie hem te pakken krijgt. Slaag je hierin dan is het jouw beurt om mens te zijn en het is dan aan jou om het zo lang mogelijk vol te houden tegen andere zombies die door jouw vrienden bestuurd worden.