Call of Duty Black Ops 2

Call of Duty Black Ops 2 Apocalypse bevat nieuwe maps en zombie modus

Gisteren hadden we nog een mysterieuze trailer voor je van Call of Duty Black Ops 2 Origins en nu hebben we meer informatie voor je. De nieuwe DLC voor Black Ops 2 zal namelijk Apocalypse heten en is de laatste Season Pass DLC voor de game. Apocalypse zal vier nieuwe maps, Pod, Frost, Take Off (Black Ops map) en Dig (World at War map) en een nieuwe Zombie campagne genaamd Origins bevatten.

Wat ook leuk om te melden is dat de band Avenged Sevenfold iets van zich laten horen in de vorm van hun nummer Shepherd of Fire in Origins en het werk van stripboek tekenaar Alex Ross(o.a. The Amazing Spider-Man, Superman) is ook te bewonderen.

De nieuwe zombie campagne speelt zich af in een soort van eerste wereldoorlog-achtige setting in Frankrijk en zal de terugkeer vieren van de vier originele zombiehelden namelijk Tank, Nikolai, Takeo en Richtofen. In Origins neem je het op tegen een groep die zich de ‘Wonder Weapons’ noemt. Deze nieuwe groep bezit paranormale krachten en je denkt misschien dat je geen kans hebt tegen ze maar gelukkig heb je toegang tot tot nieuwe wapens, een diesel drone, Mark IV tank en een nieuwe perk machine. Call of Duty Black Ops 2 bezitters op de Xbox 360 kunnen de nieuwe DLC op 27 augustus downloaden voor 1200 Microsoft Points. Als je een Season Pass in bezit hebt dan zit de DLC daarin verwerkt.

Call of Duty Black Ops 2