De zombies van Call of Duty: Infinite Warfare – Rave in the Redwoods heten je welkom

Rave of the redwoods 2

Terwijl jullie waarschijnlijk nog bijkomen van het zombieavontuur in Spaceland, staat het volgende avontuur reeds klaar: Call of Duty: Infinite Warfare – Rave in the Redwoods.
In dit avontuur neemt Infinity Ward jullie mee naar een verlaten zomerkamp midden in de bossen van Redwood dat (volgens ons) verwijst naar Redwood National Park in Californië. De vier personages Sally, Pointdexter, A.J. en Andre komen deze keer aan in een verlaten zomerkamp waar zombies een rave gaan houden.

Rave of the Redwoods party

In deze nieuwe zombies-map zullen de characters meer te weten gaan komen over de duistere plot van Wyler; de filmmaker die niet erg vrolijk werd van de ontsnapping van de characters uit Spaceland. Wyler zorgt ervoor dat de characters in deze nieuwe map weer tegen allemaal nieuwe soorten zombies moeten vechten in deze kleurrijke techno hallicunatie-achtige setting.

In de trailer van Rave at the Redwoods kun je al een aardige indruk krijgen van wat je allemaal te wachten staat. We zien bijvoorbeeld het kapmes en een hakbijl voorbij komen, maar ook uiteraard schietgerei zoals een shotgun en machinegeweer. Ook zien we hoe een boobytrap met een boomstam behoorlijk wat schade aanricht en zien we beelden van een hallucinerende character en de daarbij behorende kleuren en wazige comments. Beginnen je handen al te jeuken?

Je moet nog heel even geduld hebben om dit nieuwe avontuur te kunnen gaan spelen want de Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage DLC komt pas op 31 januari 2017 uit.