Call of Duty Ghosts Devastation DLC

Call of Duty Ghosts Devastation verschijnt later op de andere platformen

Een tijdje geleden kondigde Activision en Infinity Ward ‘Devastation’ aan, de tweede DLC Pack voor Call of Duty Ghosts. De DLC Pack bevat de vier nieuwe multiplayer maps ‘Ruins’, ‘Collision’, ‘Behemoth’ en ‘Unearthed’ dat gebaseerd is op de populaire map ‘Dome’ van Call of Duty Modern Warfare 3. Vandaag hebben we een gameplay trailer van de DLC.

Daarnaast introduceert Call of Duty Ghosts Devastation het nieuwe wapen ‘Ripper’ – een tactische 2-in-1 machinegeweer / aanvalsgeweer die je in alle Ghosts multiplayer maps kunt gebruiken. Ripper biedt je tijdens een gevecht de flexibiliteit om snel te schakelen tussen de twee geweren om nauwkeurig te schieten over korte- en lange afstanden.

De Extinction saga wordt in de nieuwe DLC vervolgd met Episode 2 Mayday. Na de gebeurtenissen van Nightfall, betreden gamers in het tweede deel van Extinction een verlaten onderzoeksschip en worden geconfronteerd met twee nieuwe buitenaardse vijanden: ‘Seeders’ en de gigantische ‘Kraken’.

Call of Duty Ghosts Devastation is vanaf 3 april exclusief verkrijgbaar voor Xbox ONE en Xbox 360. Andere platformen volgen later. Ripper is nu beschikbaar via Xbox Live voor alle gebruikers met een Call of Duty Ghosts DLC Season Pass.

https://www.youtube.com/watch?v=q2Xrul2xDDM” width=”620″ height=”360″]

  • Nino

    Jezus, wat super kut is dit zeg…