Call of Duty Ghosts Devastation DLC

De tweede DLC Pack bevat vier nieuwe multiplayer maps, de 2-in-1 SMG/Assault Rifle ‘Ripper’, the Galaxy Ultimate Hunter – the Predator –, en ‘Episode 2: Mayday’ – het tweede hoofdstuk van het vierdelige vervolgverhaal ‘Extinction’

Call of Duty Ghosts fans die hun favoriete game spelen op de Playstation 4, Playstation 3 of PC kunnen de gamesensatie nu intensiveren met DLC Pack Devastation. Het is het tweede DLC Pack van de in totaal vier epische DLC Packs die dit jaar uitkomen. Devastation bestaat uit vier small-to-medium multiplayer maps, de splinternieuwe tactical 2-in-1 SMG/Assault Rifle ‘Ripper’ en het volgende deel van Extinction’s vierdelige vervolgverhaal ‘Episode 2: Mayday’. De DLC Pack biedt je als speler bovendien de kans om niemand minder dan de ‘Predator’ te worden, de meest nietsontziende jager van het melkwegstelsel (en ver daarbuiten).

COD Ghosts Devastation bestaat uit de volgende nieuwe multiplayer maps:

· Ruins: Deze map speelt zich af in een uit meerdere verdiepingen bestaande Maya-tempel die zeer geschikt is voor zowel long-range wapens als close-quarters combat. Spelers die de Field Order van de map volbrengen, krijgen de mogelijkheid om niet alleen een van de grootste actiefilmsterren van Hollywood te worden, maar óók de beste en meest dodelijke jager van het hele Melkwegstelsel: de Predator.
· Collision: Decor zijn de verwrongen restanten van een vrachtschip dat in aanvaring is gekomen met een brug in New York City. De uitgebrande voertuigen en gesloopte zeeschipcontainers zijn geknipt voor run-and-gun spelers.
· Behemoth: Spelers strijden in een enorme opgraving in Zuid-Amerika. De lange zichtlijnen in deze map zijn ideaal voor het gebruik van long-range wapens. Maar ook voor heftig SMG- en Shotgun-werk zit je goed als je het krappere binnenste van de controleruimtes betreedt.
·Unearthed: Dit is een herziene versie van fanfavoriet ‘Dome’, een map die uitkwam bij Call of Duty: Modern Warfare 3. “Unearthed” zit vol nieuwe geheimen en artefacten die hun oorsprong hebben bij de Cryptids. In deze compacte een veelzijdige map kunnen alle typen spelers hun hart ophalen.

Call of Duty Ghosts Devastation presenteert ook het volgende deel in het vervolgverhaal Extinction, genaamd ‘Episode 2: Mayday’. In de nasleep van de gebeurtenissen rond het Nightfall Program in de wildernis van Alaska uit deel 1, gaat de Quick Reaction Force aan boord van een mysterieus verlaten Chinese onderzoekschip dat op drift is geraakt in de zuidelijke Stille Oceaan. Gewapend met meerdere Venom-X wapens, die allemaal draaien op de kracht van de Cryptid-technologie, ga je als speler op zoek naar Captain Archer om teachterhalen wat er van Dr. Cross terecht is gekomen. Ook bindt je de strijd aan met de nieuwe Cryptid-vijand ‘Seeder’. Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt wordt bereikt als je oog in oog komt te staan met een enorm beest, een Cryptid van meer dan 100 meter lang die afkomstig is uit de diepste diepten van de oceaan… de ‘Kraken’.

Tot slot worden spelers in Devastation bewapend met de tactical 2-in-1 ‘Ripper’, en een hybride SMG/Assault Rifle. De ‘Ripper’ komt met zijn veelzijdigheid perfect van pas in de nieuwe multiplayer maps van Devastation. Het wapen biedt twee configuraties waartussen spelers ter plekke kunnen schakelen. Zo kun je de ‘Ripper’ gebruiken als SMG voor medium tot short-range vuurgevechten en kun je naadloos schakelen naar Assault Rifle voor medium tot long-range.