Call of Duty Advanced Warfare multiplayer onthulling

De eerste multiplayer trailer van Call of Duty: Adcanced Warfare zal maandag 11 augustus getoond worden tijdens speciaal event.

De Gamescom zit er weer aan te komen en dat betekent natuurlijk weer een hoop nieuws over de games die dit najaar en later uit gaan komen. Natuurlijk komt er dit jaar ook een Call of Duty uit en iedereen wacht vol spanning op de eerste beelden van de multiplayer. Want Call of Duty: Advanced Warfare neemt zoals je misschien wel weet een flinke stap in de toekomst en men is erg benieuwd wat dit gaat brengen voor de multiplayer mode van de game. Gaat Sledgehammer Games de frisse wind die Titanfall ons vorig jaar bracht voort kunnen zetten en verbeteren of word het slecht imitatie werk.

Maandag 11 augustus een paar dagen voor de start van de Gamescom gaat Microsoft een Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer event hosten op Xbox Live en Xbox.com waarin we dus de eerste multiplayer footage te zien krijgen in waarschijnlijk de vorm van een trailer. Echter, op het Instagram account van Call of Duty is al een kleine teaser van de multiplayer te zien. Het event zal om 19:00 uur Nederlandse tijd beginnen en is dus te volgen via Xbox Live en Xbox.com

Call of Duty: Advanced Warfare zal op 4 november uit komen voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

https://www.youtube.com/watch?v=3DqrdTkDr8w” width=”620″ height=”360″]

  • Wordt weer dikke actie!!

  • Ik ben oprecht benieuwd naar deze game

  • Grayfoxz

    Ik hoop vooral dat ze flink aan de game gesleuteld hebben en niet weer meer van hetzelfde is.