Call of Duty Advanced Warfare Havoc DLC eerst op de Xbox One en Xbox 360, later op de PlayStation 4 en PlayStation 3

Call of Duty Advanced Warfare Havoc DLC is de eerste DLC pack van de game. De DLC pack is nu exclusief beschikbaar op de Xbox One en Xbox 360. Call of Duty Advanced Warfare Havoc biedt vier nieuwe multiplayer maps, de AE4 directed energy assault rifle plus de custom variant, de AE4 Widowmaker. Daarnaast biedt de DLC ook de cooperative zombie-mode Exo Zombies.

De vier nieuwe multiplayer maps van Havoc zijn divers en spelen zich over de hele wereld af. Alle vier de maps zijn perfect voor spelers die los willen gaan met alle mogelijkheden die het exoskeleton hen biedt.

Wat biedt de Call of Duty Advanced Warfare Havoc DLC

Havoc biedt de nieuwe cooperative mode Exo Zombies en die onderga je als speler door de ogen van vier werknemers van het bedrijf Atlas. De stemmen worden geleverd door een sterrencast met John Malkovich (In the Line of Fire, RED, Burn After Reading), Bill Paxton (Aliens, Titanic, Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Planet Terror, Scream), en Jon Bernthal (Fury, The Wolf of Wall Street). De DLC Pack creëert een donkere en filmische ervaring in Call of Duty Advanced Warfare. Nadat een DNA-bioweapon onverwacht heeft huisgehouden, breekt er een bloeddorstige en vraatzuchtige horde mutanten los en het personeel van Atlas moet rennen voor hun leven. De evacuatie mislukt en vier overlevenden moeten, ongetraind en onvoorbereid, het hoofd bieden aan een roedel met de bruutste mutanten ooit.

  • Ga de DLC niet halen vind Advanced Warfare zeker een verbetering ten opzichte van Ghosts en speel de game met veel plezier maar op het moment zijn er andere games die ik liever wil spelen dan AW.