Wat hoop jij dat de House of Wolves DLC bevat?

Bungie komt deze maand met informatie en een releasedatum van de House of Wolves DLC. Bungie geeft aan:

This week at Bungie, we’re dancing ever closer to the House of Wolves. The next expansion for Destiny is something we’re really looking forward to talking about. This month, there will come a day when we’ll reveal a release date for the trials that await you, with a whole reef of details soon to follow.

Een paar weken geleden verscheen een video met alle nieuwe gear van de House of Wolves DLC. YouTube uploader Toffeesandwich heeft een in-game exploit gebruikt om de informatie te verkrijgen.

Toffeesandwich zegt dat hij de game niet heeft gehacked, maar een in-game exploit heeft gebruikt om bij de content te komen. Bungie heeft zelf aangegeven dat we deze informatie van de content nog niet als definitief kunnen beschouwen, omdat ze er nog steeds aan werken. De statistieken van de wapens (365 attack) kloppen in ieder geval al wel. Bungie zelf heeft gereageerd en geeft aan dat je de informatie die nu beschikbaar is met een korrel zout moet nemen. Afgelopen week is er ook informatie naar buiten gekomen van de binnenkort te verschijnen update 1.1.2. Lees hier alles over de update.