Patch 2.0 zal heel wat Destiny spelers benadelen. Is dit wel een goede zet van Bungie?

Bungie heeft besloten om de vele verschillende wapens in Destiny weer volledig aan te passen. Dit moet er voor zorgen dat sommige wapens in de co-op modus, PVP modus, etc. beter gebalanceerd zijn. Als je een Gjallarhorn Rocket Launcher hebt is dit het moment om stil in een hoekje te gaan huilen. Het iconische wapen wordt namelijk keihard aangepakt.

“Some of these changes are intended to make you feel better while killing with the weapon, and some are intended to make you feel better while being killed by the weapon,” zegt Weisnewski.

Gebruik je graag Thorn tijdens PVP? Slecht nieuws, de afstand waarop je het wapen kan gebruiken wordt verminderd en “Mark of the Devourer” zal niet langer extreem dodelijk zijn tijdens PVP matches. Het is erg irritant om door Thorn gedood te worden, maar tegelijkertijd is het toch wel een bijzonder wapen die niet iedereen heeft bemachtigd. Gjallarhorn’s Wolfpack Rounds zullen door de patch ook veel minder schade aanrichten, al is nog niet duidelijk wat het specifieke percentage is. Volgens Bungie is de reden voor deze nerf simpel. Veel spelers kunnen niet meedoen aan Raids en andere endgame content als ze geen Gjallarhorn hebben, het is voor veel mensen een vereiste geworden dat je het wapen in je bezit hebt en dat is oneerlijk. Wat uiteraard belachelijk is aangezien een Gjallarhorn niet betekent dat je een goede speler bent. Hoeveel impact dit allemaal heeft moeten we nog maar zien, maar veel mensen zullen hier ongetwijfeld niet blij mee zijn.