Een prequel op de Arkham-series in de maak.

Het Batman-vervolg zou het eerst worden vertoond op de E3.

De game wordt naar zeggen voor het eerst vertoond op de komende E3. Volgens een anonieme bron zou de game vooral gebaseerd zijn op de Batman-storylines uit the Silver Age of Comics – van jaren ’50 tot begin jaren ’70 – en moet Arkahm Origins zowel voor de huidige als aankomende next-gen consoles verschijnen.

De game zou zelfs dit jaar nog uit moeten gaan komen. De anonieme bron zegt dat Superman en Green Latern – allebei leden van de Justice League – zich beide gaan vertonen in het nieuwe avontuur van ‘The Dark Knight’.

Uitgever Warner Bros heeft nog niet gereageerd op de geruchten, maar CFO van Time Warner, John K. Martin, liet in februari al lichtjes aan weten dat er in 2013 een nieuwe game binnen de Arkham-series zal verschijnen.

Het is tevens wel wat opvallend dat Rocksteady weer wordt genoemd als de ontwikkelaar voor deze aankomende game. Er zouden geruchten zijn geweest dat de Britse developer hun taak hadden overgedragen aan Warner Montreal. Deze studio liet dan ook weten dat zij binnen de komende 2 tot 3 maanden een grote aankondiging zullen doen.