Boss key Productions laat ons nog steeds in spanning wachten!

Boss Key Productions is al een flinke tijd bezig met het ontwikkelen van een nieuwe game in samenwerking met Nexon. Dit is al lang bekend. De game stond tot nu toe bekend onder Project Bluestreak, maar vandaag is er een verandering naar voren gekomen. Boss Key Productions en Nexon hebben een forum met countdown gelanceerd met de naam ‘The Shattering’.

Dit kan de nieuwe en mogelijk uiteindelijke naam van de game zijn. Of misschien is het wel een gebeurtenis uit de game. Als je je registreert op het forum krijg je toegang tot een aantal avatars, waaronder een afbeelding van een maan die gebroken uit elkaar valt. Zoals je zou verwachten gaan er een hoop speculaties rond op het forum, maar over twee dagen weten we gelukkig meer.

De countdown loopt af op woensdag om 18:00 uur. Hiernaast staan er op het forum nog twee posts van Boss Key Productions zelf voor maandag (vanavond) en dinsdag op dezelfde tijd. Hieruit kan opgemaakt worden dat er op elk van deze dagen iets nieuws wordt getoond of bekend gemaakt en op woensdag de uiteindelijke onthulling is.

Zelf een kijkje nemen op het forum? Ga dan hier naar de site en meng je in de discussies over de aankomende game van Boss Key Productions!