Borderlands The Handsome Collection ligt op 27 maart in de winkels voor de PlayStation 4 en Xbox One

Een tijdje geleden werd Borderlands The Handsome Collection aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One. Er werd ook meteen verteld dat je jouw save van de PlayStation 3 en Xbox 360-versie gewoon over kan zetten. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gearbox legt het uit…

Door middel van een patch op de PlayStation 3 en Xbox 360 kun je in het hoofdmenu van de game kiezen tussen Cross-Save of Cloud-Save. Als je Upload Save kiest wordt je gehele data op een server opgeslagen. Als je daarna Borderlands The Handsome Collection op de PlayStation 4 of Xbox One aanzet krijg je wederom de mogelijkheid om voor Cross-Save of Cloud-Save te kiezen. Als je dit gedaan hebt zal je toegang krijgen tot je eerdere save.

Beide saves, van Borderlands 2 en Borderlands The Pre-Sequel, brengen ook nog wat goodies met zich mee die je in de game kunt gebruiken. Wat dacht je van een Badass Rank Bonus, character customizations en 75 Golden Keys(!) in Borderlands 2 of unieke wapens, character customizations, een Badass Rank Bonus en 75 Golden Keys(!) in Borderlands The Pre-sequel? Allemaal lekkere goodies om verder te gaan in een next-gen Borderlands avontuur. Bekijk de Gearbox Software site voor meer informatie over deze Cross Save optie.

Wat kan je van Borderlands The Handsome Collection verwachten?

Borderlands The Handsome Collection is de essentiële Borderlands compilatie en bevat de nieuwe versies van zowel Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, speciaal ontwikkeld voor de next-gen consoles. PlayStation 4 en Xbox One gamers krijgen de hoogste kwaliteit graphics en de beste prestaties ooit voor een Borderlands game op de console!

Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, spelen vier spelers split screen op één televisie, alles in prachtige high definition. Ervaar de hele Handsome Jack saga (inclusief alle bonus add-on inhoud), van zijn niet-zo-bescheiden begin naar het toppunt van zijn egomaniacal tirannie. Zoals hierboven al verteld kun je je save gewoon meenemen door de cross-save functionaliteit (zelfde merk console is wel vereist!).