In Borderlands The Pre-Sequel! reis je af naar Elpis, de maan van Pandora.

Het is al weer twee jaar geleden dat Gearbox Software en 2K Games het geweldige Borderlands 2 uitbrachten. Een van de leukste co-op games die we in tijden hebben kunnen spelen en bovendien mijn persoonlijke Game of the Year 2012. De vier nieuwe Vault Hunters waren vernieuwend en later kwamen er zelfs nog een tweetal Vault Hunters bij. Na honderden uren speeltijd, talloze DLC en heel veel loot is het toch eindelijk tijd voor een nieuw avontuur op Pandora. Dit keer echter geen deel 3, maar Borderlands The Pre-Sequel! Zal de game Borderlands 2 kunnen evenaren? Je leest het hier in onze review van de knotsgekke Borderlands The Pre-Sequel!

  • Hoop erop dat deze game ook naar de PS4 komt met alle DLC erbij dan haal ik hem! Nu voelt het voor mij meer als een deel 2.5 wat het volgens mij ook is. Ga hiervoor niet terug naar de PS3.

  • Hoop erop dat deze game ook naar de PS4 komt met alle DLC erbij dan haal ik hem! Nu voelt het voor mij meer als een deel 2.5 wat het volgens mij ook is. Ga hiervoor niet terug naar de PS3.