Borderlands The Handsome Collection bevat Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel

Leuk nieuws! Borderlands The Handsome Collection  komt naar de PlayStation 4 en Xbox One. Hieronder is wat meer te lezen over deze collectie.

Borderlands The Handsome Collection is de essentiële Borderlands compilatie en bevat de nieuwe versies van zowel Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, speciaal ontwikkeld voor de next-gen consoles. PlayStation 4 en Xbox One gamers krijgen de hoogste kwaliteit graphics en de beste prestaties ooit voor een Borderlands game op de console!

Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, spelen vier spelers split screen op één televisie, alles in prachtige high definition. Ervaar de hele Handsome Jack saga (inclusief alle bonus add-on inhoud), van zijn niet-zo-bescheiden begin naar het toppunt van zijn egomaniacal tirannie. Heb je de games al gespeeld? Je kan je save gewoon meenemen door de cross-save functionaliteit (zelfde merk console is vereist ).

(Bron: 2K YouTube)

 • Mooi nieuws!

 • Ik ga hem zeker halen erg veel plezier gehad met Borderlands 2! En The Pre-Sequel nog niet gespeeld wetende dat die wel naar PS4 zou komen er dan is hij dus.

 • Dit is echt weer fucking waardeloos, geen Borderlands 3, maar lekker op het succes van Borderlands 2 en de mindere Borderlands The Pre-Sequel teren. Ik ben het echt zat!!! Bedenk eens wat nieuws…ongelovelijk dit.

  • Dat is eigenlijk zo bij elke remaster / remake totaal onnodig maar tof voor mensen die de game gemist hebben of opnieuw willen spelen met een paar extra’s.

   • Het enige voordeel is 4-player couch co-op en het feit dat alle DLC er bij zit.

 • Grayfoxz

  Claptrap… Edition…. Want…