Borderlands 2 is gelukkig nog altijd alive and kicking!

Laten we dat weer eens vieren met wat gratis Borderlands 2 goodies!

Afgelopen maand konden Borderlands 2 fans tijdens “Moxxi’s Happy Loverpalooza” evenement een aantal nieuwe skins en de speciale “Heart Breaker” shotgun verdienen. Deze maand heeft Gearbox Software echter iets heel anders voor ons in petto. De Zaford Clan heeft al jaren oorlog met de Hodunk Bandit familie en de twee kunnen elkaar echt niet uitstaan. Maar elk jaar rond deze tijd staakt het vuren voor een kort moment. De Zaford gebruiken deze heilige dagen om hun geluk te vieren en hun gevallen kameraden te eren.

Het zogenaamde Luck of the Zaford weekend laat spelers ook mee feesten en beloont iedereen wederom met een aantal skins en een gloednieuw speciaal wapen, genaamd de “Chulainn” SMG. Wil jij dit gratis pakketje ook ontvangen? Voer dan de onderstaande SHIFT code voor jouw betreffende versie van het spel in.

  • PC / Mac Zaford Gear SHiFT Code: KTCBJ-C9RTC-BSFTJ-33TT3-FBWHF
  • Xbox 360 Zaford Gear SHiFT Code: KJCJ3-RCWC6-5K9BF-WFBT3-3WFKK
  • PlayStation 3 Zaford Gear SHiFT Code: CTK3B-99K3J-XXKW3-ZTWTJ-HJH5J

Tijdens het Luck of the Zaford weekend zullen de droprates van zeldzame shields overigens ook enorm zijn opgekrikt, booster shields hebben een grotere kans om een shield booster te droppen en absorb shields absorberen bovendien veel meer kogels. Misschien toch maar weer even mijn melee-build Zer0 af stoffen!

De bovenstaande SHIFT codes zijn van 14 maart t/m 17 maart geldig, wees er dus op tijd bij! Ik heb er in ieder geval enorm zin in en hoop dat Gearbox Software de komende tijd elke maand een leuk evenement organiseren.

Moxxi

Vorige maand beloonde Moxxi ons met skins en een Heart Breaker Shotgun.