Borderlands-2-Krieg

Eindelijk met Krieg de Psycho aan de slag in Borderlands 2

2K en Gearbox Software hebben vandaag aangekondigd dat het zesde speelbare karakter voor Borderlands 2, Krieg de Psycho, vanaf nu beschikbaar is via download op alle platformen voor €9.99 (800 Microsoft Points). De Psycho Pack* biedt fans de mogelijkheid om met een van de meest iconische personages uit het Borderlands universum te spelen.

Met meer dan 55 redactionele awards en ongeveer 6 miljoen ingeladen exemplaren vieren 2K en Gearbox het veelgeprezen en commerciële succes van Borderlands 2 door de spelers Krieg’s psychotische meervoudige persoonlijkheid in het gareel te houden en de psycho bandits een koekje van eigen deeg te geven. Borderlands fans kunnen nu vijanden aan flarden scheuren met Krieg’s dodelijke attack skill – Buzz Axe Rampage. Spelers kunnen ook bonussen opstapelen met Krieg’s Bloodlust skill tree, leef op het randje van krankzinnigheid met zijn Mania skill tree, of bedwelm vijanden in vlammen met zijn Hellborn skill tree.

“Namens het ontwikkelingsteam van Gearbox Software, wil ik de fans van Borderlands 2 bedanken voor hun liefde en toewijding die ons toestaat om onze harten en tijd te investeren in de game met een geheel nieuwe speelbare karakter, Krieg the Psycho,” aldus Randy Pitchford, President van Gearbox Software. “Onze fans krijgen nu de mogelijkheid om in de schoenen van een van de meeste iconische karakters in de Borderlands franchise te staan. Wanneer zij zich weg door Pandora heen kerven op zoek naar nieuwe loot!”

“Fans zitten sinds de aankondiging op Pax East met smart op Krieg te wachten,” aldus Christoph
Hartmann, president van 2K. “De Psycho Pack voegt zelfs meer herspeelbaarheid toe aan de populaire Borderlands 2 ervaring waar zowel casual als hardcore fans, van zullen houden.”

Meer content voor Borderlands 2

Vault Hunters kunnen een nieuwe karakterklasse gebruiken om schietend en plunderend hun weg te vinden naar nieuwe hoogtepunten van Borderlands 2 samen met de onlangs onthulde Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack. De upgrade verhoogt de level cap naar 61 voor alle zes de karakters, ontgrendelt een derde doorspeel mogelijkheid genaamd Ultimate Vault Hunter Mode en is nu verkrijgbaar voor €4.99 (400 Microsoft Points) als een losstaand product. Deze is ook verkrijgbaar als deel van de Borderlands 2 Season Pass, welke ongeveer €45,00 aan content bevat voor €29,99(2400 Microsoft Points).

Borderlands 2 is door PEGI geschikt bevonden voor 18 jaar en ouder en is nu beschikbaar voor de Xbox 360, PS3 en de PC. Ga voor het laatste nieuws over Borderlands 2 en meer informatie naar Borderlands 2 website. Volg Borderlands 2 ook op Twitter en Facebook