Call of Duty Black Ops 2

Het Arresthuis in sfeer van Call of Duty Black Ops 2 Vengeance

Ter ere van de release van de nieuwe DLC Call of Duty: Vengeance laten 80 Call of Duty fans en BN’ers zich vrijwillig opsluiten in een voormalige gevangenis in Roermond, met de mogelijkheid om gedurende de avond hun kale cel om te toveren in een luxe suite.

Het Arresthuis in Roermond staat vanavond volledig in teken van Call of Duty om deze lancering te vieren. Gasten van het evenement laten zich van 2 tot 3 juli vrijwillig ‘opsluiten’ in de voormalige gevangenis waar zij een ‘cel’ krijgen toegewezen om in te overnachten. Gedurende de avond krijgen ze de kans om hun ‘cel’ van kleine extraatjes te voorzien om de overnachting zo luxe mogelijk te maken. Door de verschillende maps van Vengeance te spelen kunnen de gasten bijvoorbeeld een fles champagne, kaviaar en andere ‘perks’ voor in hun cel winnen. Het Arresthuis wordt gevuld met 24 gaming pods in diverse opstellingen waar de deelnemers achter slot en grendel de verschillende game-modi gaan spelen, waaronder natuurlijk het zombie-level ‘Alcatraz’.

Onder de genodigden van het evenement zijn ook Call of Duty fans Jamie Westland, MC Issy, DJ Tony Star, Wilko Terwijn en Arie Koomen aanwezig. Daarnaast zullen fans, die via prijsvragen op verschillende websites kaarten hebben gewonnen en media deelnemen aan het exclusieve evenement.