Bloodborne uitgespeeld in 44 minuten

Het eerste wereldrecord voor het uitspelen van Bloodborne is gevestigd! Een YouTuber met de naam: “Oginam_tv” heeft als eerste het wereldrecord in handen gekregen. Hij wist door gebruik van enkele glitches de scherpe tijd van 44 minuten neer te zetten. Hij meldde meteen na het neerzetten van deze tijd dat het nog sneller kan. Ondertussen heeft hij zijn tijd van 44 minuten verbeterd, zijn scherpste tijd is nu 41 minuten en 51 seconden. Hij het lijkt erop dat deze speler nog niet gaat stoppen met het verbeteren van zijn eigen tijd, Oginam_tv streamt namelijk dagelijks zijn Bloodborne sessies op Twitch.

Bekijk hieronder de 44 minuten durende gameplay video:

Bekijk hieronder de 41 minuten en 51 seconden durende gameplay:

Heb jij Bloodborne ondertussen al uitgespeeld? Of ben je nog steeds ergens aan het klungelen met een end-boss, laat het ons weten door middel van een reactie!

 • Jeroen Hendrickx

  Dat is wel een mooie prestatie. Alleen jammer dat hij iets met steentje waardoor hij meer blood krijgt. Dat vind ik dan wel weer een beetje cheaten. Maar als nog mooie run. Ik begin straks of morgen met New game ++ en dan heb ik bloodborne al platinum. Beetje jammer eigenlijk.

  • Ga je nu al beginnen aan NG++? Holy Crap, ik moet eens opschieten ๐Ÿ˜€

   • Jeroen Hendrickx

    Ik heb de game gisteravond al geplatinumt. Dus ik zit al in new game +++. Ga je toch door Sjoerd?

    • Was je aan het trollen dude hahahaha