Bloodborne Gameplay video focust zich op de besturing van de game

Sony heeft een nieuwe Bloodborne gameplay video vrijgegeven. In de video zien we wat meer van de game en krijgen we een blik op de besturing van Bloodborne. De game ligt op 28 maart in de winkels dus het is nog even wachten voor jezelf kan hakken en zagen.

 • Ik hoop zo dat deze game moeilijk is. En niet een sissy niveau heeft ๐Ÿ˜‰

  • Jeeeuj @ sissy niveau. Geintje. Hoop op een Lords of the Fallen moeilijkheidsgraad.

   • Sissy dus…

    • Zegt iemand die de game niet gespeeld heeft ๐Ÿ˜›

     • Als je diverse reviews leest zeggen ze allemaal dat lotf niet het niveau heeft van Ds

     • Beweer ik dat dan? Ik zeg alleen hoop op een Lords of the Fallen moeilijkheidsgraad. Niet te moeilijk, niet te makkelijk. Een beetje van beide. Ik ga nog genoeg dood in Lords of the Fallen. Even lekker rennen en vijanden 1 voor 1 afslachten zit er echt niet bij. Het is een milde versie van Dark Souls 1 en 2. Dat is ook weleens fijn ๐Ÿ™‚

     • ho eens even. Jij begint met een opmerking en nu kom je met dit verhaal??

    • Als je xp grind in Lords of the Fallen ben je binnen no time overdreven sterk en one-shot je vrijwel elke vijand. Doe je dat niet: totale vernietiging, want vijanden zijn vrij sterk op jouw eigen level.

     LotF is een game voor mensen als mij, DS is te frustrerend moeilijk voor me. Ik heb daar geen plezier in. Al hoor ik van meerdere mensen dat het laatste deel lang niet zo moeilijk is als de overige delen uit de serie.

     • Jeroen Hendrickx

      De game wordt binnenkort weer iets makelijker met een nieuwe class en nu kun je ook met 6 man in een game. Super dik!!

 • b4rtj4h

  Ziet er netjes uit…

 • Jeroen Hendrickx

  Hey allemaal ;),

  Vind het raar dat er bijna 2 de zelfde filmpje uit zijn gebracht door From de afgelopen week.
  Maar heb er zo veel zin in! =3

  Aangezien er niemand gereageerd had/heeft vraag ik het nog maar eens =D
  Met welk wapen willen jullie starten? En met welke bloodborne wil je opgescheept zitten in de game. Dit laatste is nog speculeren wat de ziektes zullen zijn, maar we kunnen al wel raden en fantaseren.

  Groetjes Jeroen

  • Ik moet me iets meer in gaan verdiepen in de wapens etc. In ieder geval heb ik de game met release dus dan moet het helemaal goed komen. Als je je Gamertag even geeft dan kan je ik je toevoegen. Als je wil natuurlijk ๐Ÿ™‚

   • Jeroen Hendrickx

    Dat is goed. ga denk voor de grote hamer. ben toch altijd meer van de grote wapen’s. Maar een mooie degelijke katana is ook niet mis. mijn psn is gamepro_jer

    Ja i know het is nog uit de runescape tijd. en de heb ik altijd gehouden.

  • Ik ga denk voor het zwaard. Hamer lijkt me even leuk maar zwaarden trekken me nu eenmaal meer :D. Anyway Jeroen, ik ga je online treffen met deze aaaaight ๐Ÿ˜€