Een van de Games Workshop  favorieten, Blood Bowl, een parodie op American Football,  komt naar Android en IOS tablets

Blood Bowl is een twee speler bordspel dat zich afspeelt in het Warhammer universum. Beide spelers moeten een team samenstellenom hiermee meer punten te verzamelen dan de tegenstander. Hierbij maken spelers gebruik van verschillende sneaky technieken zoals het gebruik van wapens (van kettingzagen tot stoompersen), het gooien van teamgenoten en nog veel meer.
De tablet versie van de game laat je een team samenstellen uit zes verschillende rassen: Orks, Dwergen, Skaven, mensen, chaos en bos elven. Zoals ook in het Blood Bowl bordspel heeft elk van deze rassen hun eigen voor- en nadelen, welke kunnen leiden naar versschillende tactische mogelijkheden. Naast het spelen van losse missies en locale en online multiplayer, zal er ook een campaign modus aanwezig zijn waar de speler zijn team verder kan ontwikkelen.
De standaard game zal maar twee rassen bevatten, mensen en orks, de rest van de rassen zijn aan te schaffen als in-app aankopen. Het is verder nog niet bekend of de game gratis of betaald word.