Nieuwe uitdagingen voor Block N Load spelers!

Jagex Games Studio kondigt met trots aan dat met de belangrijke update vandaag voor Block N Load, de game nu gratis te spelen is. De overgang beslaat de bestaande game, mechanica en modi en biedt substantiële verbeteringen voor de gevechten en matchmaking. Daarnaast is er een hele reeks extra content gelanceerd, zoals nieuwe helden, dagelijkse uitdagingen, voordelen en speler progressie.

Block N Load bevat nu een dagelijks challenge systeem dat spelers doelstellingen geeft die binnen één match of 24 uur moeten worden behaald. Deze uitdagingen kunnen bestaan uit meerdere voorwaarden, zoals het verkrijgen van een bepaald aantal kills of het uitvoeren van bepaalde handelingen, waarmee spelers goudstaven verkrijgen, die gebruikt kunnen worden voor de aankoop van nieuwe Helden of Perks.

Met de introductie van een Perks System in Block N Load kunnen spelers hun Helden verder aanpassen, zodat ze kunnen spelen zoals zij dat willen. Deze Perks worden vrijgespeeld met behulp van de goudstaven. Er zijn meer dan 55 Perks om uit te kiezen, waaronder een aantal die offensieve en defensieve eigenschappen op het strijdveld verbeteren. Met deze update zijn ook de drie recent aangekondigde helden beschikbaar: meester van elektriciteit, Vander Graaf; J-Pop, katknuffels lancerende Kira-chan; en de altijd ijskoude Yury the Yeti.

Block N Load: Free-to-play features
•    Challenge system: Dagelijkse uitdagingen voor grote beloningen
•    Upgradable Perks: Hiermee kunnen spelers hun speelstijl aanpassen voor een maximale effectiviteit
•    Nieuw beloningssysteem: Ontvang goud om nieuwe Helden en Voordelen te kiezen
•    Hero rotation: Raak vertrouwd met de Block N Load Hero line-up
•    Verbeterde mechanieken: Verbeterde matchmaking, gevecht en speler progressie