Maak kennis met Block N Load!

Laat de strijd en het bouwen beginnen nu Jagex met trots de lancering van haar nieuwe team multiplayer FPS titel, Block N Load, aankondigt. Om dit te vieren start de lancering van de game in een Steam Free Weekend, zodat spelers met een Steam account direct kunnen beginnen met bouwen, aanvallen, verdedigen en de vernietigende actie van deze online 5v5 shooter.

Kies je held, selecteer je block load-out en start met de game om het uit te vechten in vernietigbare arena’s. Elk team heeft inventieve tactieken en indrukwekkende strategieën nodig om de generator blokken van de tegenpartij te vernietigen, voordat ze de overwinning kunnen claimen.

Block N Load’s creatieve gameplay beschikt over steeds evoluerende arena’s vol mogelijkheden. Met zes helden en veel verschillende blokken om te gebruiken, zijn er een schat aan unieke constructie- en vechttactieken te ontdekken en ontwikkelen. Spelers ontdekken de voordelen, gevaren en komische onderdelen van verschillende teamsamenstellingen en block load-outs als ze het opnemen tegen hun tegenstanders. Graaf een tunnel onder de map, bouw een brug eroverheen, blaas het op, bouw, werk samen, bouw valstrikken en epische verdedigingen – de mogelijkheden zijn eindeloos en je vechttactieken zijn alles.
Block N Load nu beschikbaar op Steam.1
David Solari, vice president of Block N Load geeft aan:

“We hebben iets nieuws geprobeerd met Block N Load. We wilden een game maken waar bouwen net zo belangrijk is als kogels, waar intelligentie net zo belangrijk is als vaardigheden en waar spelers kunnen bijdragen aan het team op hun eigen manier”.

“We kunnen niet wachten om de creativiteit en inventiviteit te zien van de spelers van Block N Load nu de game beschikbaar is. De lancering van vandaag is nog maar het begin. We kijken uit naar een spannende reis met de spelers als de game evolueert”.