Ga jij meedoen aan de playtest van Block N Load?

We hebben er in het verleden al wat aandacht aan geschonken, Block N Load. Block N Load is een onlangs aangekondigde online multiplayer action en heeft nu al de gesloten betafase behaald. De titel, in ontwikkeling voor PC en gepland voor de release op Steam begin 2015, heeft verschillende updates en vorderingen ondergaan en is nu klaar voor een playtest voor een beperkt aantal spelers. Keys hiervoor zijn beschikbaar bij verschillende media en partnersites evenals de officiële website.

Belangrijke eigenschappen van Block N Load:

• Altijd veranderende slagvelden in iedere wedstrijd, terwijl de spelers bouwen en schieten richting vijandelijke posities en geen wedstrijd hetzelfde is.

• Diverse helden bieden en sterke mix van rollen aan voor volledige gevechten, defensieve en ondersteunende teamstrategieën, zodat er een rol is voor alle soorten gamers.

• Iedere game is een mix van intelligente en creatieve tactieken, gecombineerd met de strategische shooter actie, waardoor bouwen en blokken net zo krachtig zijn als kogels en hersenen even belangrijk als shooter kills zijn.

David Solari, Vice President van Block N Load geeft aan:

“De interesse voor Block N Load sinds de aankondiging van de game een paar weken geleden is gigantisch. Het is geweldig om nu te kunnen bevestigingen dat we de gesloten beta mijlpaal hebben bereikt.”

“Hiervoor gaan wij een groot deel van de keys rechtstreeks en via partners verdelen en we kijken uit naar de feedback van de spelers als zij te maken krijgen met onze verschillende madcap helden, zoals Docter Eliza, Cogwheel, Sarge en alle andere blockheads.”