Het is eindelijk tijd voor Blade & Soul…

Blade & Soul is nu gratis beschikbaar in zowel Europa als Noord-Amerika. Blade & Soul speelt zich af in een wereld geïnspireerd door Aziatische fantasy en nodigt spelers uit om een duik te nemen in de adembenemende persoonlijke verhaallijn over wraak en verraad, met een innovatief gevechtssysteem en een rijke gameplay ervaring.

“De lancering van Blade & Soul is een belangrijk moment en vertegenwoordigt een van de belangrijkste online lanceringen voor spelers in 2016”, aldus John Burns, Vice President bij NCSOFT West. “Fans kunnen eindelijk de fantastische gameplay, onderscheidende actie en dynamische gevechten ervaren die deze game onderscheidt van andere games”.

Blade & Soul levert een boeiend verhaal en levendige wereld voor spelers om te verkennen, terwijl ze zoeken naar wraak voor de dood van hun Master, afgeslacht door de goddeloze Jinsoyun. Met gameplay geïnspireerd op martial arts en mystieke bewegingsmogelijkheden, zoals glijden door de lucht, voortbewegen over water en rennen over muren, combineert de game snelle en vloeiende action-combat met perfecte timing, defensieve vaardigheden en combo’s voor spelers om hun vechtkunst te ontwikkelen voor de ultieme aanval.