NCSoft’s Blade & Soul is een verfrissende MMORPG!

Blade & Soul is sinds vorige maand beschikbaar in het Westen en inmiddels al heel erg populair onder MMORPG fans. Omdat de game al jaren in Azië uit is lopen we hier echter een beetje achter. Gelukkig is NCSoft vastberaden om de achterstand in korte tijd in te halen. Vanaf 10 februari is daarom de eerste content update beschikbaar en kunnen spelers op avontuur in nieuwe dungeons en hun Hongmoon level verhogen.

Bloodshade Harbor

Op de rand van de Hogshead Pastures ligt het vlaggenschip van de Blackram Pirates. Hier woont de krachtige Admiral Hae Mujin, een krijger waar men niet mee moet spotten. Vanaf level 45 is het mogelijk om hier een uitdagende dungeon te betreden in de vorm van een 6-player Normal difficulty versie of een 4-player Hard difficulty versie. Reken dus maar op wat felle tegenstand en geweldige beloningen.

 

Nightshade Harbor

Zodra de zon onder gaat zul jij samen met een groep andere avonturiers op jacht moeten gaan naar piraten en de mysterieuze man die hen leidt. Nightshade Harbor is een nieuwe 24-player instance dungeon gevuld met exclusieve beloningen.

Mushin’s Tower

In deze toren zul je het in je eentje op moeten nemen tegen allerlei verschillende uitdagende vijanden. De toren bevat in totaal maar liefst zeven verdiepingen, dus hier ben je wel even zoet mee. Lukt het jou om de zevende verdieping te bereiken en Junghado, de sterkste zwaardvechter van het rijk te bewijzen dat jij beter dan hem bent? Ga de uitdaging vanaf 10 februari aan!

Blade & Soul Mushin