Hebben jullie een Black Spindle weten te bemachtigen?

Destiny spelers zullen ongetwijfeld wel weten waar ik het over heb als ik de naam “Black Spindle” roep. Dit zeldzame wapen is tot op heden maar op een manier te krijgen en daarnaast een enorme uitdaging om te bemachtigen. Twee dagen geleden werd namelijk ontdekt dat de zogenaamde “Daily Heroic” missie (Lost Light) een geheime sidequest bevatte. Voor deze sidequest moesten spelers binnen tien minuten een Fallen ruimteschip ontdoen van een hele lading “Taken” vijanden en een speciale baas verslaan. Als dit lukte ontving je de Exotic Black Spindle sniper rifle en als je geluk had ook een zeldzaam ruimteschip. Nou was de uitdaging zo moeilijk dat niet veel spelers het wapen te pakken wisten te krijgen. De Black Spindle is in feite een remake van de “Black Hammer”, een krachtige sniper rifle die uit de Crota’s End raid te krijgen was. De Black Spindle heeft echter een attack waarde van 310, wat momenteel hoger is dan de wapens die je uit de King’s Fall raid kan krijgen. Bungie is nu van plan om het wapen te nerfen want volgens hun is de hoge attack waarde een bug…DeeJ, community manager bij Bungie zei het volgende:

Hello, Guardians.

Right this every minute, many of you are acquiring Black Spindle. Surprise!

Wouldn’t you know it, there is a bug that is enabling some of these weapons to drop at 310 – that’s 20 points higher than intended. In the near future, we’ll be releasing an update that will adjust the Black Spindle to match the attack rating for other Year Two Exotics.

It has also come to our attention that you are using this new acquisition to Infuse your other weapons. Good on you. Have fun with that. None of those weapons will be affected by this change – only the Spindle.

DeeJ

Als een trotse bezitter van de Black Spindle is het wat mij betreft erg zuur en onterecht dat Bungie al dat harde werk niet eert. Wat vinden jullie hier nou van? Moet de Black Spindle 310 attack behouden?

Black Spindle Black Spindle stats