Ook de PlayStation3 en Xbox 360 krijgen een nieuwe Call of Duty!

Waar Fallout 4 alleen maar voor de nieuwe generatie consoles uitkomt, kiest Activision met Black Ops 3 voor een andere aanpak. Speciaal voor de vorige generatie consoles, de PlayStation 3 en Xbox 360, word een aparte versie van het spel gemaakt. De last-gen versie van Black Ops 3 word gemaakt door twee studio’s (Beenox enMercenary Technology) en zal een twee speler co-op hebben in plaats van de 4 speler co-op in de versie op de huidige generatie.

Ook zullen er volgens de ontwikkelaars nog meer features en functies van de huidige generatie niet in de versies voor de vorige generatie zitten omdat deze gewoon niet mogelijk zijn. Deze zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor de kracht van de huidige consoles. Ook is er helaas geen versie voor de Wii U gepland, sorry Nintendo gamers.

Normaal zou je denken dat een game grafisch en qua gameplay teruggehouden wordt als deze zowel voor de huidige als de vorige generatie ontwikkeld wordt. Maar in dit geval zijn er twee aparte studio’s voor de last-gen versie ingeschakeld, dus misschien is dat hier niet van toepassing. We zullen zien of Activision op de E3 volgende week wat meer informatie voor ons heeft.
Black Ops 3 komt ook naar last-gen