BioShock Infinite

Heftig, gruwelijk sfeervol en wtf is er aan de hand in Bioshock Infinite

Dat is BioShock Infinite! We wachten er al een lange tijd op. Dit jaar gaat het dan toch eindelijk gebeuren. De release van BioShock Infinite. Bekijk de trailer hieronder, en wordt verleid door een game dat misschien wel de “game of the year award” gaat winnen. In BioShock Infinite speelt zich af in 1912 en introduceert een geheel nieuw verhaal dat spelers uit het vertrouwde Rapture haalt en hen lanceert naar Columbia, een immense stad in de lucht. BioShock: Infinite speelt zich af vóór BioShock en BioShock 2.

Spelers nemen de rol aan van voormalig Pinkerton agent Booker De Witt, die naar de stad wordt gestuurd om Elisabeth te redden, een jonge vrouw die daar sind haar jeugd gevangen wordt gehouden.Hij bouwt een band met haar op en versterkt zijn krachten met de hare, zodat ze kunnen ontsnappen uit een stad die letterlijkuit de lucht valt. DeWitt moet leren om tegenstanders te verslaan tijdens gevechten in hogesnelheids kabelbanen, hij gaat confrontaties aan in gebouwen en tussen de wolken, terwijl hij tientallen nieuwe wapens en krachten leert te gebruiken.

BioShock Infinite

BioShock Infinite

Wachten ,wachten en nog eens wachten

De game is lang geleden aangekondigd. In 2011 kwam de titel al voorbij. Steeds werd deze uitgesteld. Desondanks kunnen wij op de redactie niet wachten, en jij? Wat ons betreft heeft 2k games een pareltje in handen! Hieronder de eerste 15 minuten gameplay van BioShock Infinite.

De game komt uit op de Playstation 3, Xbox360 en pc

https://www.youtube.com/watch?v=Nz9GNIBQD3E” width=”620″ height=”360″]