bioshock infinite DLC info

Bioshock Infinite DLC info en trailer eindelijk bekend en te zien

BioShock Infinite: Clash in the Clouds, ontwikkeld door Irrational Games, is een op actie gerichte downloadable content pack dat spelers een serie unieke, intense uitdagingen geeft en een geheel nieuwe tactische vechtmogelijkheden. Spelers kunnen diverse wapensets combineren (Vigors, gear, Tears en Sky-Lines), in de vier nieuwe gebieden die geïnspireerd zijn op de klassieke BioShock Infinite omgevingen. Daarbij kunnen spelers door het vervullen van 60 Blue Ribbon challenges “exclusives” onthullen in de Columbian Archeological Society, waarmee ze toegang krijgen tot nieuwe Voxophones, Kinetoscopes, concept art en meer.

BioShock Infinite: Clash in the Clouds is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €4.99 (400 Microsoft Points op Xbox Live voor Xbox 360) via online verkooppunten op alle beschikbare platformen, en is inbegrepen in de BioShock Infinite Season Pass.

Ook wordt door Irrational Games BioShock Infinite: Burial at Sea ontwikkeld: een add-on campaign in twee delen die een geheel nieuw verhaal voor Booker en Elizabeth bevat, gesitueerd in de onderwaterstad Rapture voor zijn ondergang. Deze twee campaigns zullen elk apart verkrijgbaar zijn voor €12.99 (1200 Microsoft Points) en zijn ook onderdeel van de BioShock Infinite Season Pass.

Verder komt er ook nog een tweedelige story DLC aan genaamd Burial at Sea waar Booker en Elizabeth weer een hoofdrol in spelen. Het leuke is dat de Burial at Sea DLC zich in Rapture zal gaan afspelen.

De BioShock Infinite Season Pass is vanaf nu verkrijgbaar voor €19.99 (1600 Microsoft Points) en bevat alle drie de onderdelen van de add-on content, net als de Early Bird Special Pack, die krachtige wapen-upgrades bevat, evenals exclusieve gouden wapenskins en Infusion bottles die je abilities upgraden.

  • Ziet er lekker uit! ff downloaden!!

  • Imre_S

    Burial at sea ziet er erg vet uit. Die andere laat ik maar liggen denk ik.

  • Ik ga de DLC zeker downloaden. De game was heerlijk.