Bigben Interactive we zien elkaar op Gamescom 2014

Ontdek al het nieuws voor het einde van dit jaar met een sterk software-assortiment en een aantal mooie verrassingen…

Bigben Interactive, Europees uitgever en distributeur van videogames, heeft het genoegen om je uit te nodigen voor een ontdekkingsreis naar alle nieuwe titels die voor de kerst van 2014 worden uitgebracht.

Bigben Interactive zal in het 4e kwartaal van 2014 diverse nieuwe interessante projecten uitbrengen, inclusief games voor next-gen consoles. Op het gebied van publishing betekent dit een doorbraak voor het bedrijf. Je zult de volgende titels kunnen uitproberen:
· Rugby 15: De eerste rugby-simulatie op next-gen consoles, gepland voor het 4e kwartaal van 2014. Rugby 15 bevat exclusieve TOP14- en PROD2-licenties en tevens het Aviva Premiership. Rugby 15 wordt uitgebracht voor de Xbox One, de PlayStation 4, de Xbox 360, de PlayStation 3, de pc en de PlayStation Vita.
· Motorcycle Club: arcade-motorgame in stedelijke omgevingen geïnspireerd door beroemde locaties voor motorrijders met een brede selectie officiële motoren van Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, KTM en BMW. Motorcycle Club wordt uitgebracht voor de Xbox One, de PlayStation 4, de Xbox 360, de PlayStation 3 en de pc.
· MXGP: De officiële motocross-videogame komt naar de PlayStation 4, een paar maanden na de release op oudere consoles in maart 2014.
· Een catalogus van 3DS-games voor het gezin, inclusief WRC 3DS, de eerste officiële World Rally Championship-videogame op de Nintendo 3DS. Daarnaast brengt het bedrijf een gameserie voor kinderen uit: I Love My Little Boy, I Love My Little Girl, I Love My Horse en Hello Kitty Happy Happy Family.