Rugby World Cup 2015 is verkrijgbaar vanaf september 2015.

De Franse uitgever van videogames Bigben Interactive kondigt met trots een nieuwe licentieovereenkomst aan met Rugby World Cup Limited (RWCL) voor publicatie van de officiële videogame Rugby World Cup 2015.

Na het succes van Rugby 15 geeft Bigben Interactive spelers de kans om hun favoriete nationale team te coachen en de Webb Ellis Cup te winnen! De videogame Rugby World Cup 2015 wordt uitgebracht als het officiële toernooi begint en moet een extra dimensie geven aan de spanning rond een van de grootste sportevenementen van het jaar.

Benoît Clerc, Head of Software bij Bigben Interactive geeft aan:

Rugby 15 was voor Bigben Interactive de eerste stap op dit complexe veld van rugby-simulatie.

Dit jaar willen we met Rugby World Cup 2015 dieper het veld op gaan en een goede simulatie bieden voor rugby-fans die hun teams volgen tijdens de Rugby World Cup 2015, om de ervaring met Rugby 15 nog verder te verbeteren. We hopen dat alle onze inspanningen de verwachtingen van rugby-fans zullen overtreffen, en we weten zeker dat Rugby World Cup 2015 in de smaak zal vallen.

Rugby World Cup 2015 bevat alle officiële teams van het toernooi. De game wordt uitgebracht voor Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Playstation Vita, Xbox 360 en Windows PC.