BEYOND: Two Souls verschijnt in oktober exclusief op de PlayStation 3.

Willem Dafoe schittert naast Ellen Page in de psychologische actiethriller

We hebben een nieuwe trailer van BEYOND: Two Souls. In BEYOND: Two Souls, speel je door vijftien jaar van Jodie’s verhaal en je beleeft de belangrijkste momenten uit haar leven. Tijdens haar reizen over de wereld komt ze voor ongelofelijke uitdagingen te staan, tegen de achtergrond van allerlei bewogen gebeurtenissen die nog niet eerder te zien waren in een game.

Net als in zijn voorganger Heavy Rain kun je in BEYOND: Two Souls zelf het verloop van het verhaal bepalen door je beslissingen en acties tijdens het spel.

Acteur Willem Dafoe zegt hierover:

‘Het is een prachtig verhaal. Omdat je deelneemt aan het scenario en bepaalt wat je personage doet, kunnen de gebeurtenissen de meest fantastische wendingen nemen.’

Cage voegt hieraan toe:

‘We zijn ontzettend trots op wat we gemaakt hebben en hopen dat de fans zullen genieten van dit originele en meeslepende spel.

BEYOND: Two Souls is exclusief ontwikkeld voor PlayStation 3. De grenzen tussen games en films vervagen door de splinternieuwe engine, het levensechte verhaal en de beste acteerprestaties die ooit in een game te zien waren.

De technieken die ontwikkelaar Quantic Dream gebruikt om gezichten, stemmen en lichaamsanimaties te volgen zorgen ervoor dat de prestaties van de acteurs levensecht worden weergegeven. Het resultaat is de meest realistische en pakkende spelervaring tot nu toe.

BEYOND: Two Souls komt in oktober 2013 uit voor PS3.

https://www.youtube.com/watch?v=c9D1N-MHwog” width=”620″ height=”360″]