zombie games

De beste zombie games ooit. Ben je het eens met deze lijst?

Zombie games! Ik krijg er zelf geen genoeg van. Elke zombie game wil ik spelen. In het team van Kijk-Online kan ik met een gerust hart roepen en zeggen dat ik de grootste zombie fan ben. Ik weet niet waardoor dit komt. Want laten we eerlijk zijn, zombies zijn nou niet echt de leukste aspecten van het leven (I know, ze bestaan niet). Misschien is het omdat je vaak in dit soort type games moet overleven en nog belangrijker. Je moet samenwerken. Bekijk hieronder de top 10 en laat eens weten hoe jij denkt over zombie games.

https://www.youtube.com/watch?v=Hl2fM_XeCmU” width=”620″ height=”360″]

  • Nino

    The Walking Dead van Telltale Games is inderdaad heel erg goed, House of the Dead 2 is een geweldige onrail zombie shooter die ik ook helemaal heb grijsgespeeld…en Resident Evil 2…wow…memoriessss…

    Ik denk trouwens dat jij en PerziaN best gelijk staan op het gebied van zombie obsessie. ๐Ÿ˜›