Battlefield Hardline beloning voor de Battlefield veteranen

Battlefield veteranen die terug keren in Battlefield Harldine krijgen een Battlefield Hardline beloning. De beloning zal in de vorm zijn van een speciale in game veterans patch. Naast deze patch zullen de veteranen ook twee xp boosts ontvangen. Eén voor 200% Objective Boost en de ander voor 200% Teamplay Boost, beide boost zijn na activeren 30 minuten actief.

Om onze waardering uit te spreken voor alle veteranen, introduceren we een exclusieve “Veteran’s Pack” voor eigenaars van Battlefield: Bad Company™ 2, Battlefield 3™, of Battlefield 4™ die besluiten om Battlefield Hardline te kopen.

Verzilveren is simpel: als je een van de volgende games, Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3 of Battlefield 4 op een platform hebt en over een Origin-account beschikt, verschijnt het Veteran’s Pack automatisch als je jezelf voor het eerst aanmeldt bij Battlefield Hardline. Als je Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3 of Battlefield 4 na Battlefield Hardline registreert, krijg je het Veteran’s Pack ook: meld je eenvoudigweg opnieuw aan bij Battlefield Hardline.