Battlefield Hardline multiplayer bevat onder andere een Conquest modus

Er is wat meer bekend gemaakt van de Battlefield Hardline multiplayer. Dit keer krijgen we informatie over de verschillende maps en modi. Zo zijn er acht maps en zeven verschillende modi. Lees hieronder wat je kan verwachten. Battlefield Hardline verschijnt 19 maart en voor de release verschijnt er nog een publieke bèta. Wanneer is nog onbekend maar we houden je natuurlijk op de hoogte.

Battlefield Hardline maps:

Downtown:

Het centrum van Los Angeles is een levendige gomgeving: de straten, de gebouwen en de wagens staan allemaal open voor criminaliteit. De politie heeft het stadscentrum afgesloten, en er kan elk moment een verhitte confrontatie uitbreken.

Bank Job:

Geld is de wortel van alle kwaad. De criminelen plannen een meedogenloze aanval op een zwaar beveiligde bankkluis. Maar ze hebben het verknald en een stil alarm geactiveerd. De politie haast zich naar de plaats delict.

The Block:

Wat eruit ziet als een slijterij en borgtochtgeldschieter, is eigenlijk een façade. Dit is de thuisbasis van een berucht crimineel syndicaat. De politie weet wel beter dan The Block zonder versterking binnen te gaan.

Dust Bowl:

De kleine woestijnstad Joad ligt van de route en staat bekend om problemen met de handel in methamfetamine. De politie is het zat. Agenten zijn ter plekke om de operatie te beëindigen.

Hollywood Heights:

Een groot huis hoog in Hollywood Hills lijkt rijp voor een misdrijf. De criminelen hebben in de nabije heuvels een bosbrand aangestoken om de politie af te leiden. Denk je dat het gaat werken?

Growhouse:

De politie heeft een illegale ondergrondse hennepkwekerij gevonden. De politie valt binnen, maar de criminelen geven zich niet zonder slag of stoot over. Dit is per slot van rekening kostbare lading voor ze.

Derailed:

De industriële kant van Los Angeles biedt een thuis aan veel twijfelachtige transacties. Criminelen hebben zich gevestigd in de pakhuizen en sloperijen, waar ze geld proberen te verdienen met illegale activiteiten.

Riptide:

Dit hightech en dure eilandhuis, een toevluchtsoord voor drugsmokkelaars, wordt geplunderd door de politie. Een archipel met kleine eilanden is verbonden met bruggen en waterwegen, en biedt op meerdere manieren toegang.

Everglades:

Florida bestaat niet alleen uit zand en stranden. Diep in het hart van de Everglades is een frackinglocatie veranderd in een strijdveld, waarop agenten en criminelen oorlog voeren.

Battlefield Hardline Hostage modus

Battlefield Hardline modi:

Conquest:

Conquest, een belangrijk onderdeel van Battlefield, is gebaseerd op het controleren van een basis. Verover een basis door je lopend, rijdend of vliegend in de buurt van een vlag te bevinden. Als jouw team meer vlaggen bezit dan de vijand, wordt het aantal vijandelijke tickets (die goed zijn voor respawns) langzaam gereduceerd. Het eerste team waarvan de tickets op zijn, verliest.

Team Deathmatch:

Team Deathmatch is alleen voor infanterie en heeft het eenvoudigste missiedoel: raak het vijandelijke team vaker dan dat het vijandelijke team jou raakt.

Heist:

Heist draait volledig om het klaren van die grote klus of het neerzetten van de perfecte score. De misdadigers proberen een kluis open te breken, en de politie moet ze stoppen. Zodra de criminelen de kluis hebben opengebroken, moeten ze twee tassen pakken en ontsnappen naar de twee basispunten.

Bloedgeld:

Er is een enorme buit onderschept. De criminelen vechten om het geld te stelen, terwijl de politie probeert om de buit als bewijs veilig te stellen. Elke team probeert om het geld in de kluis van hun team veilig te stellen, maar het is daar niet veilig. Val de kluis van het vijandelijke team aan, zodat je team het meeste geld kan scoren.

Hotwire:

De criminelen proberen een lijst met gesignaleerde wagens te stelen, terwijl de politie probeert de lijst weer in bezit te krijgen. Gebruik je rijtechniek om de vijand in te halen, en zorg voor een vriend met een jachtgeweer om de vijand uit te schakelen.

Rescue:

Rescue is een van de twee competitieve modi. Dit is een agentgerichte modus waarbij je in de huid kruipt van een SWAT-agent die onschuldige mensen uit handen van de criminelen moet houden. Leid je team voorzichtig naar gevaarlijke omgevingen en breng de gijzelaars weer in veiligheid. Maar wees voorzichtig: in deze modus krijg je geen tweede kans.

Crosshair:

Dit is de tweede competitieve modus. In Crosshair is een voormalige crimineel en kroongetuige op de vlucht voor zijn voormalige team. De misdadigers proberen de VIP van de aarde weg te vagen, terwijl de politieagenten hem veilig uit het gebied willen krijgen. Ook hier krijg je geen tweede kans: één keer dood en je ligt uit de match.

(Bron: Battlefield.com)